Inovație în ambalare: Tehnostar

Despre noi

Tehno Star, înființată în 1994, oferă o gamă variată de sisteme de ambalat și dozat, bazându-se pe experiență și proiecte proprii, cu feedback pozitiv și garanție de 12 luni, cu servicii rapide în toată țara.

Descriere Companie

TEHNO STAR PRODIMPEX Cluj a fost fondată în anul 1994, cu scopul de a furniza o gamă diversificată de sisteme de ambalat și dozat pe piața din România. Cu o echipă de proiectare și cercetare profesionistă și cu ani de experiență în spate, am dezvoltat peste 200 de proiecte noi de utilaje adaptate nevoilor clienților noștri.

Aceste proiecte sunt construite pe baza cunoștințelor noastre solide în domeniul dozării și ambalării, asigurându-ne că oferim soluții de înaltă calitate. Feedback-ul pozitiv primit de la clienții noștri este o dovadă a raportului nostru avantajos între calitate și preț.
Mașini orizontale de umplere și sigilare
Mașini de ambalare pentru pungi
Mașini de împachetat stick
Mașini de sigilare verticală

Servicii pentru ambalare produse

Consultanță

Oferim consultanță de specialitate pentru ambalarea produselor granulare, produselor de patiserie, panificație, dulciuri și produselor cu formă neregulată.

Proiectare și execuție

Mașini automate verticale modulare pentru ambalat produse granuloase, pudre-pulberi, lichide și vâscoase, produse de patiserie, plante medicinale sau produse expandate.

Utilaje second hand

Intermediem vânzarea de utilaje și echipamente folosite. Pentru alte informații vă rugam să ne contactați telefonic sau folosind formularul de contact.

Servicii și suport

Asigurăm clienților noștri o garanție de 12 luni pentru produsele noastre, împreună cu livrare rapidă în toată țara. Pe lângă asta, oferim servicii complete de garanție și post-garanție, garantând că echipamentele noastre vor funcționa optim pe termen lung. Suntem aici pentru a vă oferi suport și consultanță, ajutându-vă să luați cea mai bună decizie în achiziționarea oricărui echipament din gama noastră. Puteți să ne contactați telefonic sau folosind formularul de contact de pe site-ul nostru.
Experiență îndelungată
Echipă profesionistă
Soluții personalizate
Raport calitate-preț

Diplome

Cu mândrie, vă invităm să descoperiți secțiunea noastră de diplome, care ilustrează angajamentul nostru constant pentru excelență și inovație în domeniul ambalajelor și dozatoarelor. Începând cu anul 1994, TEHNO STAR PRODIMPEX Cluj a fost înființată cu dorința fermă de a oferi o gamă diversificată de sisteme de ambalat și dozat, adaptate nevoilor pieței din România.
Suntem aici pentru a va oferi suport informativ si sfaturi personalizate pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in achizitionarea echipamentelor noastre.

Revolutionează procesele tale cu Tehnostar!

Descoperă eficiența și inovația în ambalare și dozare. Contactează-ne acum pentru soluții personalizate și transformă-ți afacerea!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.